2013-02-20 23:04Pressmeddelande

Årets Pensionsspecialist tog hjälp av Flexpay

Ulf Holmgren, Andreas Ros och Christina Jansson från AstraZeneca fick igår utmärkelsen Årets Pensionsspecialist, ett pris i regi av NPS, nätverket för pensionsspecialister. Bakom framgångarna ligger bland annat Flexpay, specialister inom hantering av förmåner och kompensation. 

Stockholm, 28 januari 2013 - Flexpay är Sveriges ledande företag vad gäller förmedling och hantering av förmåner och kompensation. Bakom ligger ett avancerat it-system, ett nätverk av tusentals leverantörer och många års erfarenhet av branschen.

Ulf Holmgren, Regional Benefits Lead, Kristina Jansson, Benefits Specialist och Andreas Ros, Regional Benefits Manager på AstraZeneca har alla använt sig av Flexpays plattform och fått stöd kring hur man kan bygga upp och erbjuda marknadens bästa pensionsprogram.

- Vi har tätt samarbete med våra kunder då vi löpande utvecklar lösningar efter deras specifika behov. AstraZeneca, liksom många andra stora företag, har utmaningar som ställer extra höga krav på ett tydligt it-system med automatiserad administration och ett komplett sortiment av tjänster, säger Markus Kullendorff, vd Flexpay.

Motiveringen för utmärkelsen ”Årets Pensionsspecialist” lyder: ”Ulf Holmgren, Kristina Jansson och Andreas Ros har satt en ny standard inom det svenska näringslivet för kommunikation om pensioner. AstraZenecas medarbetare har idag informativ, lättillgänglig och interaktiv information om de pensionsförmåner som följer med deras anställningar. Det gör att de anställda inom AstraZeneca kan fatta medvetna beslut om sin pension och dess förvaltning”.

- Vi är stolta över att bli uppmärksammade för resultatet av det jobb som vi lagt ner på att skapa en samlad individuell pensionskommunikation, säger Ulf Holmgren, Regional Benefits Lead, AstraZeneca.

 

För mer information, vänligen kontakta

Markus Kullendorff, vd Flexpay

Tel: 070-433 06 96

Mail: markus.kullendorff@flexpay.se

Flexpay hjälper företag att syngliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden.Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använderhundratusentals anställda Flexpays system varje månad. Flexpay grundades 2004 och har idagöver 120 anställda i Sverige, Danmark och Holland.

www.flexpay.seOm Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests