2016-02-01 10:35Pressmeddelande

Benify lanserar förmånsportal åt Klarna i Sverige - hundratals förmåner och pensionsrådgivning till alla medarbetare

Från och med idag får alla Klarnas medarbetare i Sverige tillgång till en förmånsportal. I portalen erbjuds hundratals förmåner runt om i landet, allt ifrån ögonlaseroperationer till matkassar. Lanseringen av portalen är en del av företagets kontinuerliga arbete för att vara en attraktiv och nytänkande arbetsgivare.

- På Klarna arbetar vi ständigt för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, och givetvis även för våra medarbetare. Tack vare Benify’s portal kan vi nu erbjuda våra medarbetare all information de behöver om sina förmåner och sin pension – allt samlat på ett ställe", säger Simon Macdonald, chef för HR Operations på Klarna.

Förmånsportalen som Klarna inför administreras av Benify som är experter på allt som rör ersättning och förmåner. Idag har över 500 000 svenska medarbetare tillgång till en förmånsportal genom Benify.

- Vi är oerhört glada över att Klarna nu är med i gänget! Vi hoppas och tror att vi kan erbjuda Klarnas medarbetare något extra i form av förmåner och samtidigt underlätta administrationen för HR-avdelningen, säger Leo Heijbel, Marknadschef på Benify.

I samband med att Klarna inför portalen erbjuds även de anställda oberoende pensionsrådgivning via Benifys digitala rådgivningstjänst Lifeplan. Det innebär att de uppemot 1 400 medarbetarna kommer få löpande rådgivning för hela sin samlade pension. Tjänsten är prisbelönt och helt fri från kick-backs och provisioner. Tillsammans med Klarna får nu totalt över 100 000 medarbetare skräddarsydda pensionsråd från Lifeplan. Om Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests