2019-03-27 10:27Pressmeddelande

Benify utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work

great-place-to-work-benify

Benify har fått den stora äran att utses som en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®.

Vinnarna i årets rankning tillkännagavs under Great Place to Work®:s galakväll på Cirkus i Stockholm den 27 mars. Benify tog sig in på den prestigefyllda topp-tio-listan i kategorin Stora Organisationer på det välrenommerade institutets rankning för 2019.

Den hedervärda placeringen kommer bara veckor efter beskedet att Benify certifierats av Great Place to Work®. Certifieringen, som är den första och enda i sitt slag för arbetsplatser i Sverige, baseras på Great Place to Work Institute:s internationella standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats.

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. De som av sina egna medarbetare rankas allra högst i institutets medarbetarundersökningar lyfts fram på Great Place to Work®:s listor över de bästa arbetsplatserna, och erhåller kvalitetsutmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och underavdelningar världen över. I dagsläget har de mer än 700 anställda i 60 länder. Med mer än 30 års erfarenhet vet de vad som kännetecknar arbetsplatser som är riktigt bra – och allra bäst.

Benify är marknadsledande inom förmåner, kompensation, kommunikation och engagemang, och erbjuder mobila medarbetarupplevelser som gör de bästa arbetsgivarna ännu attraktivare. Med över tusen kunder och 1,6 miljoner användare världen över har Benifys medarbetarportal revolutionerat hur moderna arbetsgivare interagerar med sina anställda.

“Vi är otroligt stolta över den här utmärkelsen, som vi kan tacka våra medarbetare för. Det är bara med fantastiska medarbetare som man kan skapa en fantastisk kultur – och bli en av de bästa arbetsplatserna. Det känns otroligt bra att få ett så här fint kvitto på just det vi hjälper andra arbetsgivare med: nämligen att förändra arbetsplatser till det bättre, öka medarbetarnas engagemang och skapa en fantastisk medarbetarupplevelse.”
- Josefine Söderqvist, HR-direktör, Benify

“Högt engagemang skapar framgång. Det vet vi som jobbar på Great Place to Work och det vet alla våra kunder som lägger resurser, energi, kraft och tid på sin arbetsplatskultur. Att få utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats är det yttersta beviset på att Benify har lyckats! "
- Maria Grudén, VD, Great Place to Work, SverigeOm Benify

Benify är ett snabbväxande HR-techbolag som hjälper ledande arbetsgivare världen över att hantera sina personalförmåner och stärka sitt employer brand. Med mer än 1 500 kunder och över en miljon användare har Benifys prisbelönta, molnbaserade lösning revolutionerat hur moderna arbetsgivare engagerar sina medarbetare. Grundat 2004 med huvudkontor i Stockholm har Benify idag mer än 400 medarbetare fördelade på tio internationella kontor. Läs mer på benify.se