2023-06-09 07:00Pressmeddelande

Benify utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies 2023

Benify har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte.

Benify har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte. Priset delas ut till företag baserat på kriterier inom strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. 

Utmärkelsen Best Managed Companies har delats ut till framstående företag i svenskt näringsliv sedan 2018. Priset delades ut till vinnarna på en gala den 8 juni. 

”Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige. 

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden via sin plattform och app. 

– Det är oerhört roligt att ta emot utmärkelsen för andra året i rad. Vår tillväxtresa i Sverige och globalt fortsätter och grundar sig i ett starkt fokus på våra kunder, kontinuerlig utveckling av vår plattform och fantastiska medarbetare som bidragit med sitt engagemang och starka insatser, säger Joakim Alm, vd på Benify. 

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år. 


Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 600 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 2 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med cirka 500 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Joakim Alm
VD
Joakim Alm
Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communication
Ylva Eriksson