2024-05-31 06:10Pressmeddelande

Benify utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies – för tredje året i rad

Benify Best Managed companies 2024

Utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies delas ut varje år av Deloitte. Urvalet baseras på kriterier inom strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur samt ekonomisk utveckling. Och precis som 2022 och 2023 har priset tilldelats Benify. 

Utmärkelsen Best Managed Companies har delats ut till framstående företag i svenskt näringsliv sedan 2018. 2024 års pris delades ut till vinnarna på en gala den 30 maj. Och bland dem fanns alltså återigen Benify – vars pris togs emot av Jessica Ribbestam, Chief People Officer. 

– Vi är väldigt hedrade över att för tredje året i rad få detta pris. Att vi betraktas som ett av Sveriges mest välskötta företag är ett kvitto på vårt starka kundfokus, kontinuerligt förbättrade plattform och fantastiska medarbetare. Nu ser vi fram emot fortsättningen på vår spännande resa, säger Jessica Ribbestam. 

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden via sin plattform och app. 

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Det här är sjätte året som Sweden’s Best Managed Companies delas ut. En oberoende jury har valt ut de 21 företag som får utmärkelsen i år. Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 600 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 3 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med ca 550 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Joel Heister
Vice VD
Joel Heister
Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communication
Ylva Eriksson