2014-10-24 11:49Pressmeddelande

Flexpay utsett till superföretag 2014

null

Flexpay har för andra året i rad blivit utsett till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Veckans Affärer har tillsammans med Bisnode undersökt alla svenska aktiebolag och endast 0,1 procent klassas som Superföretag. Det Superföretagen har gemensamt är att de har en långsiktig försäljningstillväxt, uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och effektiva med att hushålla med resurserna.

I genomsnitt har Superföretagen mer än fördubblat sin omsättning de senaste fyra åren och tredubblat antalet anställda. Flexpay finns idag i 8 Europeiska länder och Flexpays kunder har över 700.000 medarbetare som använder Flexpays portal dagligen. Flexpay har 200 anställda.

- När vi startade Flexpay 2004 var vi tre personer med ambitionen att göra det lättare för företag att bli riktigt bra arbetsgivare, med allt större konkurrens om personal och i jakten smarta effektiva lösningar märker vi att intresset för vår produkt växer hela tiden, säger Markus Kullendorff, VD och en av grundarna. 

De företag som utsetts till Superföretag 2014 har stått för 20 procent av Sveriges sysselsättningstillväxt de senaste åren enligt Bisnodes analytiker. 

- Vi fortsätter växa, just nu söker vi smarta projektledare, säljare och utvecklare, allt annonseras på vår hemsida, säger Markus Kullendorff, VD. 

 

 

Flexpay hjälper företag att erbjuda sina anställda flexibla förmåner och en naturlig plats för den anställdas samlade ersättning. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder över 700.000 medarbetare Flexpays system varje dag. Flexpay grundades 2004 och har idag över 200 anställda. Flexpay finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, England och Spanien. 

www.flexpay.seOm Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests