2014-11-13 11:58Pressmeddelande

Flexpays Markus Kullendorff en av Stockholms mest företagsamma enligt Svenskt Näringsliv

Flexpays Markus Kullendorff har nominerats till finalen för Stockholms mest företagsamma person. Enligt Svensk Näringsliv är det som förenar de fem nominerade finalisterna att de vågat satsa, anställt sig själva och skapat jobb för flera andra. Markus är VD och en av tre grundare av Flexpay som startade 2004. Alla tre grundare är fortfarande kvar i bolaget och Flexpay har idag över 200 anställda och finns i sju europeiska länder. 

Läs mer om nomineringen på: http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/stockholm...

Rösta på: http://stockholm.svensktnaringsliv.se

Flexpay hjälper företag att syngliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden.Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använderhundratusentals anställda Flexpays system varje månad. Flexpay grundades 2004 och har idagöver 120 anställda i Sverige, Danmark och Holland.

www.flexpay.seOm Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests