2015-10-06 06:30Pressmeddelande

Hundratals förmåner & pensionsrådgivning – Så satsar Härnösands Kommun på sina medarbetare

Från och med idag får medarbetare på Härnösands Kommun tillgång till en förmånsportal. I portalen erbjuds medarbetaren hundratals förmåner runt om i Sverige. Däribland personalbil, gymkort och massage. Genom portalen ökar valmöjligheterna kring förmånerna då utbudet breddas med en mängd nya erbjudanden samtidigt som de befintliga inkluderas i portalen.

Införandet av portalen är en del i kommunens kontinuerliga arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare.

- För oss på Härnösands Kommun är det oerhört viktigt att måna om våra anställda och uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Att införa förmånsportalen är ett steg i riktningen för att bli ännu bättre och locka allt fler medarbetare till vår fantastiska kommun, säger Sofia Pettersson, Kommundirektör på Härnösands Kommun.

Förmånsportalen som Härnösands Kommun nu inför administreras av Benify som är experter på allt som rör förmåner och ersättning. Idag har över 500.000 svenska medarbetare en förmånsportal genom Benify. Härnösands Kommun är den 8e kommunen i ordningen att införa portalen. 

- Det är oerhört kul att Härnösands Kommun nu är med i gänget! Vi på Benify är glada över att allt fler kommuner inför förmånsportalen då vi tror att det är ett effektivt verktyg för att uppfattas som en attraktiv och nytänkande arbetsgivare, säger Markus Kullendorff, grundare på Benify.

Under hösten erbjuds även medarbetarna pensionsrådgivning genom Benifys digitala rådgivningstjänst Lifeplan. Detta innebär att drygt 1800 medarbetare kommer få löpande rådgivning för hela sin samlade pension. Tjänsten är prisbelönt och äkta oberoende, helt fri från kick-backs och provisioner.

Har du några frågor kring förmånsportalen? Kontakta:
Markus Kullendorff, Grundare Benify, markus.kullendorff@benify.com, 070 433 06 96
Per Häggström, Personalchef Härnösands Kommun, per.haggstrom@harnosand.se,
073 270 45 54Om Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests