2015-09-23 06:30Pressmeddelande

​Swedavia väljer Lifeplan för sina medarbetares pensioner

Från och med idag erbjuds Swedavias medarbetare pensionsrådgivning genom Benifys digitala rådgivningstjänst Lifeplan. I och med lanseringen kommer drygt 2500 medarbetare nu få löpande rådgivning för hela sin samlade pension. 

- Vi på Swedavia är måna om våra medarbetare och tycker att det är viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför är vi glada och stolta över att idag kunna erbjuda våra medarbetare en smidig pensionsrådgivning utan dolda avgifter eller provisioner, säger Fredrik Johansson, Chef HR Service Center på Swedavia.

Lifeplan är en digital rådgivningstjänst för medarbetarens samlade pension. Tjänsten är prisbelönt och äkta oberoende, helt fri från kick-backs och provisioner. Genom Lifeplan får varje medarbetare skräddarsydda pensionsråd och löpande rådgivning därefter.

- Det här är ett bevis för att Lifeplan står för framtidens pensionsrådgivning. Med Swedavia är vi nu uppe i över 100.000 medarbetare som alla får skräddarsydda råd från oss, säger Kalle Erlandzon, VD på LifePlan.

Swedavia och Benify har under flera år samarbetat kring medarbetarförmåner. I och med lanseringen av Lifeplan fördjupar de två företagen nu sitt samarbete ytterligare.

Fakta om Lifeplan:

Lifeplan erbjuder verkligt oberoende pensionsrådgivning som har sin grund i decennier av Nobelprisbelönad forskning. LifePlan har kommersialiserat den forskning om pensionssparande som grundarna bedrivit. Till skillnad mot andra rådgivare är Lifeplans enda mål att ge dig bästa möjliga råd baserat på vetenskap. 2014 blev Lifeplan utsedda till året Försäkringsförmedlare Liv på Insurance Awards.

Har du några frågor kring Lifeplan? Kontakta:

Karl Erlandzon, VD Lifeplan, karl.erlandzon@lifeplan.se, 073 979 55 97
Fredrik Johansson, Chef HR Service Center, fredrik.x.johansson@swedavia.se,
073 441 16 02Om Benify

Benify hjälper företag att administrera, utveckla och synliggöra sina samlade förmåner och kompensationserbjudanden. Företaget har bland annat 18 av Sveriges 30 största företag som kunder och totalt använder hundratusentals anställda Benifys system varje månad. Benify grundades 2004 och har idag över 300 anställda i nio Europeiska länder.


Kontaktpersoner

Marketing Requests
Marketing & Communication
Marketing Requests