2020-04-21 14:00Pressmeddelande

Benify en av Sveriges bästa arbetsplatser två år i rad

Benify awarded Great Place to Work

För andra året i rad har HR-techbolaget Benify utsetts till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place to Work®.

Den 21 april tillkännagavs vilka som kvalat in på undersöknings- och konsultföretaget Great Place to Works prestigefyllda lista över Sveriges bästa arbetsplatser i kategorierna små, medelstora och stora organisationer. I 2020 års rankning placerade sig Benify som nummer 9 i kategorin stora organisationer.

– Jag blir väldigt stolt över att vi än en gång placerar oss på listan. Våra medarbetare lägger dagligen ner engagemang och hjärta i sitt arbete, vilket skapar en fantastisk kultur som vi värdesätter högt. Det känns väldigt roligt att ännu en gång få sätta spotlight på alla härliga Benifyers genom den här utmärkelsen, säger Josefine Söderqvist, HR-direktör på Benify.

Om rankningen
I mer än 30 år har Great Place to Work® forskat i vad det är som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra. Varje år delar företaget ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ”, som baseras på organisationernas resultat i Great Place to Works medarbetarundersökningar. Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 500 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 2 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med ca 400 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Joakim Alm
VD
Joakim Alm