2022-06-17 07:14Pressmeddelande

Benify utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies 2022

Benify har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Priset delas ut till företag som visar på starka resultat inom ledarskap, företagskultur och tillväxt. 

– Det är oerhört roligt att ta emot utmärkelsen. Vi fortsätter utveckla oss som företag och vår tillväxtresa i Sverige och globalt grundar sig i ett starkt fokus på våra kunder, kontinuerlig utveckling av vår plattform och fantastiska medarbetare säger Joakim Alm, vd på Benify. 

Det svenska HR-techbolaget Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden via sin plattform och app. 

Vi är så stolta över att dela ut utmärkelsen till våra Best Managed Companies för fjärde året. Årets bolag visar på en stabil verksamhet genom en global pandemi, samtidigt som de lyckats utveckla sin verksamhet ytterligare. Jag är glad att få gratulera våra Best Managed Companies till utmärkelsen och ser fram emot att fira detta tillsammans med bolagen, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige. 

Utmärkelsen Best Managed Companies har delats ut till framstående företag i svenskt näringsliv sedan 2018. Priset delades ut till vinnarna på en gala den 16 juni. 

– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Maria Groschopp Dellwik, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Nasdaq Global Listings i Stockholm. 

Trots utmaningar som uppstått under pandemin har Benify gått starkt genom en period som krävt kreativa möjligheter för hemarbete och flexibla arbetsplatser. Utifrån nya behov och önskemål från kunderna har Benify kunnat ta fram flexibla lösningar med fler digitala tjänster och förmåner som kundernas medarbetare praktiskt kunnat utnyttja.  

Att bli utsedd till ett av Sveriges mest välskötta företag är ett kvitto på att vår strategi fungerar och en bekräftelse till alla våra medarbetare som bidragit med sitt engagemang och starka insatser. Nu har vi ett spännande år framför oss, säger Joakim Alm. 

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år. Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 500 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 2 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med ca 400 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Joakim Alm
VD
Joakim Alm
Sofia Koski
Head of Brand and Creative
Sofia Koski