2021-02-01 09:50Pressmeddelande

Benify vinnare vid TalentCulture 2021 HR Tech Awards

Benify HR Tech Award winners logo 2021

Benify utsågs till TalentCulture 2021 HR Technology Leader vid årets upplaga av TalentCulture HR Tech Awards i Portland, Oregon i USA.

I sin utnämning av det svenska techbolaget som en av 2021 års HR Technology Leaders beskriver TalentCulture Benifys globala plattform för förmåner och total kompensation såhär:

“En superbt designad SaaS-produkt för förmåner och kompensation. Intuitiv navigering med en tilltalande dashboard för HR-anställda och medarbetare. Utmärkt för företag med global närvaro eftersom den möjliggör flera språk. Mobilvänlig och enkel att integrera med både traditionella och molnbaserade plattformar.”

De vinnande HR-techlösningarna väljs utifrån strikt definierade kriterier som sträcker sig från en noggrann demonstration av lösningens förmåga att framgångsrikt leverera på sitt löfte och uppfylla slutanvändarens behov, till en bakgrundsanalys av hur såväl användare som medarbetare uttrycker sig om produkten och varumärket.

Såhär säger Josefine Söderqvist, HR-direktör på Benify, om att företaget har utsetts till en av TalentCultures HR Technology Leaders 2021:

Det är en ära att finnas med på TalentCultures lista över 2021 års HR Technology Leaders. Med vår globala plattform kan vi skapa en skräddarsydd medarbetarupplevelse för varje användare, och det känns alltid fantastiskt att både få ett erkännande och se effekterna av den lösning som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder.


Läs mer om vinnarna i årets TalentCulture HR Tech Awards på den här sidan.

Om TalentCulture: Sedan 2010 har TalentCulture fört samman och engagerat personer som vill förstå och forma den mänskliga sidan av företagsvärlden. Hos TalentCulture möts talang och kultur för att låta idéer och energi flöda i arbetslivet. TalentCultures passion för innovation, engagemang för samarbete och strävan att förbättra arbetslivet driver ett öppet och levande online-community. TalentCulture är en metafor för den sociala arbetsplatsen, där deltagarna delar med sig av idéer och stöttar branschkollegor genom engagerande digitala forum, dynamiska intressegrupper och starkt blogginnehåll.Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 500 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 2 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med ca 400 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communication
Ylva Eriksson