2020-08-20 06:57Pressmeddelande

Svenskt techbolag utses till årets globala HR-lösning

Benify vinner internationellt guld för Årets HR Lösning

Benify belönades med guld i kategorin Global HR Solution Provider of the Year och brons i kategorin Achievement in HR Technology i den femte upplagan av Stevie® Awards for Great Employers.

Stevie® Awards for Great Employers utser varje år de bästa arbetsgivarna, liksom de bästa medarbetarna, teamen, prestationerna, produkterna och leverantörerna inom HR-området. Detta för att uppmärksamma de människor och företag som driver på utvecklingen för ett bättre arbetsliv världen över.

Om de två priserna

Såhär kommenterar Benifys vd Joakim Alm företagets två utmärkelser från Stevie Awards 2020:

“Det känns fantastiskt att få ett sådant här erkännande av vårt arbete. Vi befinner oss på en global resa där vi utvecklas tillsammans med våra kunder, däribland några av världens starkaste varumärken, för att skapa globala men samtidigt individuella upplevelser för medarbetare överallt. Vi är idag kontrakterade att leverera Benifys upplevelse i över 70 länder. Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt för att fortsätta vara ett självklart val av samarbetspartner för multinationella kunder, och behålla vårt fokus på förmåner, kompensation och kommunikation.”

Hjälper så väl arbetsgivare som medarbetare

En av jurymedlemmarna för Stevie Awards 2020 kommenterar Benifys två utmärkelser såhär:

“Personalförmåner är viktiga för att skapa en känsla av samhörighet. Detta program innehåller allt en medarbetare kan behöva. Jag tycker särskilt om inkluderandet av work-life balance, som handlar om mycket mer än vad som pågår 9 till 5. Baserat på vad människor berättar om programmet är det uppenbart att det verkligen hjälper såväl arbetsgivare som medarbetare. En positiv företagskultur främjar produktiviteten, och får människor att växa i sina karriärer, vilket detta program bidrar till.”

Årets globala HR-lösning

Benifys vd Joakim Alm om företagets vinst i kategorin Global HR Solution Provider of the Year:

“En av de saker som gör Benify till en unik organisation är att vi är helt och hållet oberoende. Vi är stolta över att kunna hjälpa över 1 500 arbetsgivare globalt att stärka relationen till sina medarbetare, och därigenom bidra till en enastående förmåns- och kompensationsupplevelse för mer än 2 miljoner användare världen över. En annan unik aspekt av vår plattform är att den kan skräddarsys i så hög grad, för att anpassas efter varje kund, varje medarbetare och varje marknad. Vi är också den enda förmånsplattformen på marknaden med en egen app.”

Tillgänglig via både dator och mobil

En annan jurymedlem från 2020 Stevie Awards säger såhär om Benifys mobila lösning:

“Systemet finns tillgängligt både via dator och mobil, och möjliggör aktuella trender såsom att kombinera sociala och fritidsrelaterade intressen i flexibla förmånsmodeller. Det är användarvänligt och underlättar för medarbetarna, och kombinerar olika funktioner på ett snyggt sätt. Grattis.”

“I den femte upplagan av Stevie Awards for Great Employers var jurymedlemmarna imponerade av vinnarna som – trots den pågående krisen – fortsätter att ägna varje dag åt att underlätta livet för sina medarbetare och team genom utbildning, mjukvara, planer för distansarbete och mycket mer. Vi är glada att kunna uppmärksamma dessa insatser 2020, och ser fram emot att se vad de kan åstadkomma under 2021”, säger Stevie Awards ordförande Maggie Gallagher.

Över 700 nomineringar från organisationer i alla storlekar inkom i år, inom en rad olika HR-relaterade kategorier. Mer än 90 experter världen över deltog i juryarbetet för att utse årets Stevie Award-vinnare.

Mer information om Stevie Awards for Great Employers, och hela listan över 2020 års vinnare, finns på www.StevieAwards.com/HR.  

Om Stevie Awards

Stevie Awards består av åtta program: the Asia-Pacific Stevie Awards, the German Stevie Awards, the Middle East & North Africa Stevie Awards, The American Business Awards®, The International Business Awards®, the Stevie Awards for Great Employers, the Stevie Awards for Women in Business, och the Stevie Awards for Sales & Customer Service. Stevie Awards mottar över 12 000 tävlingsbidrag varje år från organisationer i mer än 70 länder. Genom att lyfta fram organisationer i olika sektorer och storlekar, och människorna bakom dem, uppmärksammar Stevie Awards enastående prestationer på arbetsplatser världen över. Läs mer om Stevie Awards på http://www.StevieAwards.com.Om Benify

Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Ökat medarbetarengagemang, effektivare kommunikation och minskad administration är några av de effekter som har fått över 1 500 arbetsgivare att välja Benify som partner för sitt strategiska HR-arbete sedan starten 2004. Idag har mer än 2 miljoner slutanvändare tillgång till Benifys molnbaserade förmåns- och kompensationsplattform. Benify är verksamma globalt med ca 400 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på benify.se


Kontaktpersoner

Joakim Alm
VD
Joakim Alm
Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communication
Ylva Eriksson